Visa almak için , pasaportunuzun detayın Iranda olan bir yetkili turizm şirketine vermelisiniz . Biz dışışlerı bankalığına başvuru yapıp sizin viza onay numaranızı alacağız . eğer vızanız onay alırsa bır numara gönderilir , biz şu kodu size mail atıyoruz ve siz Iranın Turkeyede olan konsoloslukuna visa kod alamak üzere Konsolosa gidiyorsunuz . şu koda onay aldığız anlamına geliyor ama vıza değil , idari prosedürler normal kabağa giderse 10 ya 15 gün arası vısa alabılırız , USA ve UK vızasın almak daha uzun sürebilir .
Eğer onay kodun aldıkdan sonra gönderilmesi gerkdiği ülkeni değiştirmek istersiniz , kisa bir zaman şu işi yapa biliriz .

Vızanız Iranın konsolosuluğundan alın

Onay codunuz geldikten sonra vıza almak normal halda 1 ta 5 gün süre bilir . viza ta 3 aya kadar geçerlidir . Bizce vısa almak ve yolculuk tarıhınızın arasında çok zaman açmayın .

Gerekliker

Pasaport ( en az 6 ay zaman olması gerekiyor ) Başvuru formu 2-4 vıza ve pasaport fotoğrafı Dişişler bankasından onay Vıza ücreti Bazen 1 ya 2 kopya pasaportun fotoğraflı sayfesından

Havaalanında vıza almak

Iranın uluslararası havaalanında 70 ülkeye vıza alabılırız ki iyi bir yöntemdir . size bir onay mektubu hazırlanır ve havaalanında olan kantere teslim edilir . ilkkez varışınıda vıza sectoruna gidip vızanızı alırsınız . şü is 20 ta 45 dakka zaman alabılır tabı kı eğer bir gurup şeklinde yolculuk yapıyorsanız bu süreç daha fazla olabılır . Havaalanında bir tebbi sıgorta almak zorundasınız . IRAN GS TRAVEL ne zaman pılanız olursa şu hizmetleri sizr verebilir .
( Not : tüm amerika pasaortu olanlar viza almak için bir özel tur ya özel rehberle gelmeleri gerekiyor )